Branțuri încălzite – picioare calde la un buton distanță !

 

Cum ar fi să te poți bucura de o temperatură optimă a picioarelor în orice condiții, chiar și pe timp de ger? Ba mai mult, ce zici dacă tot ce trebuie să faci pentru a obține asta este să apeși un buton? Sună foarte bine, dar nu prea îți vine să crezi? Ei bine, e timpul să crezi deoarece acest lucru este posibil cu ajutorul unor branțuri încălzite. Hai să îți povestim despre cum poți să scapi de frigul la picioare cu o simplă apăsare de buton!

 

Branțuri încălzite cu telecomandă – Ce sunt?

 

Branțurile încălzite electric sunt dispozitive care pot asigura o temperatură optimă a piciorului în condiții nefavorabile de temperatură externă. Acestea seamănă cu faimoșii tălpici pe care unii îi mai achiziționează în sezonul rece, cu diferența că aceste branțuri chiar te ajută să ai picioare calde.

 

Branțurile termice funcționează pe bază unei baterii litiu-ion polimer, încorporată în zona călcâiului, care în momentul în care este activată, va degaja căldură în interiorul încălțămintei, încălzind astfel piciorul. Cea mai bună parte este faptul că nu ai nevoie de cabluri sau alte fire. Branțurile încălzite pot fi activate și controlate ușor printr-o telecomandă de dimensiuni reduse.

 

Cum funcționează? Branțurile se pot încălzi la o temperatură ce variază între 35 și 60 de grade Celsius. În magazinul nostru găsești atât variante care se încălzesc între 35 și 60 de grade, dar și variante ce pot atinge 50 de grade Celsius temperatura maximă.

 

De ce sunt branțurile cea mai bună alegere pentru încălzirea picioarelor? Există mai multe motive:

 

  • Preț accesibil – Există și alte dispozitive pentru încălzirea picioarelor. Printre acestea se numără bocancii sau cizmele cu încălzire, ori șosetele termice. Acestea însă au un preț considerabil mai mare decât o pereche de branțuri, și este puțin probabil să merite investiția.
  • Adaptabilitate – Bocancii cu încălzire sunt destul de costisitori și te limitează mult în ceea ce privește preferințele tale sau dimensiunea piciorului tău. Branțurile cu încălzire se pot adapta la multe tipuri de încălțăminte: bocanci, cizme, clăpari sau pantofi.
  • Ajustabilitate – Când alegi o pereche de branțuri încălzite nu trebuie să îți faci griji prea mari cu privire la găsirea mărimii potrivite. Acestea se pot decupa urmărind liniile trasate pe material, astfel încât să se poată potrivi oricărui tip de încălțăminte la orice dimensiune. În magazinul AtumSmart găsești branțuri electrice potrivite fie pentru mărimea 35-40 fie pentru mărimea 41-46, deci o diversitate mai mult decât generoasă.

 

Branțuri încălzite – De ce sunt necesare?

 

Dacă practici sporturi de iarnă sau activități care presupun umblatul în condiții friguroase, este imperios necesar să îți protejezi picioarele. Frigul afectează cel mai rapid extremitățile corpului, capul și degetele de la mâini și de la picioare. Atunci când umbli în zăpadă sau un alt mediu umed, degetele de la picioare sunt expuse unor condiții termice extreme. Pericolul apare atunci când acestea amorțesc, fiind foarte sensibile, și în momentul în care îți dai seama că sunt reci, poate să fie prea târziu.

 

 

Afecțiunile pe termen scurt sunt degerăturile care pot să fie de mai multe grade. Nu te gândi că trebuie să ai degete negre ca să spui că acestea au degerat. Degerăturile de gradul I se manifestă prin uscarea pielii de pe degete, umflarea lor, senzații puternice de mâncărime și o culoare vineție. Toate aceste simptome pot apărea chiar și la scurt timp de expunere la temperaturi scăzute.

 

Pe termen lung, oricât de bărbat breaz sau de femeie puternică și independentă ai fi, frigul la picioare poate cauza probleme de sănătate însemnate. Infecțiile urinare, reumatismul, bolile circulatorii sau bolile renale, sunt doar câteva exemple. Nu te gândi că acum nu te afectează. De cele mai multe ori, aceste afecțiuni se declanșează târziu în viață, atunci când este prea târziu să le repari.

 

Necesitatea utilizării branțurilor cu încălzire este mai mult decât justificată în acest context.

 

Când sunt branțurile încălzite foarte utile?

 

Dacă ai trecut de vârsta de 18 de ani, ești liber să folosești astfel de branțuri cum dorești. Noi îți prezentăm totuși două situații în care acestea sunt foarte utile.

 

  • Branțuri încălzite pentru iubitori de sporturi de iarnă

 

Dacă „iarna este vara ta” și atunci când chiar este vară tu ești pe ceva munți în țări străine unde poți schia în voie, branțurile electrice cu încălzire sunt cel mai bun cadou pe care ți-l poți face. Imaginează-ți că poți să te bucuri de activitatea preferată, fără a-ți face griji pentru senzația înțepătoare de picioare înghețate. Schiezi, te dai cu placa, cu sania sau cu sacul, faci ce vrei tu, bucurându-te de o senzație de confort maxim. Noi îți putem oferi cele mai bune branțuri care să îți țină picioarele calde mereu.

 

 

  • Branțuri încălzite pentru iubitorii de aventură în natură

 

Ești un vânător, un pădurar, un explorator sau pur și simplu un plimbăreț îndrăzneț? Știm cu toții că pădurea și muntele nu sunt tocmai cele mai călduroase ecosisteme. Noi știm că ești un bărbat adevărat care nu are nevoie de menajamente. Degetele tale de la picioare însă nu știu asta. Nu îți face griji. Folosirea branțurilor încălzite nu îți anulează din masculinitate, iar picioarele și starea ta de sănătate îți vor fi recunoscătoare.

 

Cât timp poți să folosești branțurile încălzite?

 

Știm că vrei să te poți bucura de picioare călduroase tot timpul, de aceea este normal să te întrebi, cât timp vor putea furniza branțurile căldură. Ei bine, bateria are o autonomie de aproximativ 3-8 ore. Viteza cu care se descarcă bateria este influențată de treapta de încălzire pe care o utilizezi. În funcție de frecvența cu care le folosești, acestea te pot susține în mai multe ocazii cu o singură încărcare. Totuși te sfătuim să nu pornești la drum lung înainte de a e asigura că bateria este încărcată complet. În magazinul online AtumSmart găsești branțuri încălzite care se încarcă în doar 3-4 ore.

 

Știm ce înseamnă să vrei să scapi cât mai repede de frigul la picioare. De aceea, te asigurăm că dacă vei cumpăra pe de AtumSmart coletul se va livra în maxim 48 de ore. Branțurile pe care le trimitem se înțeleg foarte bine cu picioarele clienților noștri, de aceea nu a fost niciodată cazul să le primim înapoi. Dacă totuși nu te înțelegi bine cu ele, le poți returna gratuit în termen de 30 de zile.

 

Spune nu picioarelor friguroase și lasă branțurile încălzite să te poarte în aventuri călduroase!

Branțurile încălzite electric pe care le poți găsi în magazinul nostru online, sunt perfecte pentru a te ajuta să stai ore în șir cu picioarele în frig, fără ca acestea să îți înghețe. De necrezut, dar adevărat! Hai în magazin și alege perechea ideală pentru tine: https://goo.gl/pPMPfC